Lekser for norskurrs

I had to write a 125+ word letter to a friend in Norwegian for my language class. Here is the result …

Hei!
Jeg håper at du hadde en bra helgen!

Jeg gikk til Sognsvann for løpt i helgen. Jeg realisert etter jeg reiste bort fra hjemme at min nøkler var i leiglighet! Jeg sendte en melding til leiglighet Facebook gruppen og Charlotte sa at hun skal bli hjemme i tre timer. Så, jeg gikk til Sognsvann og løpt for langt tid! Jeg løper vanligvis for 30 minutter, men jeg løpt for over en timer på lørdag! Jeg var veldig trøtt etter det! Det var veldig kaldt i T-bane til hjemme.

Når jeg var hjemme, vi hadde øl for Karls bursdag fest. Vi hadde veldig morsomt tid. De spurte til meg å snakke på norsk. De tror jeg var veldig morsomt når jeg snakke på norsk. Jeg tror skal jeg ikke løp for en timer og drikker øl etter igjen. Jeg tror det er ikke så bra ide! Jeg gikk til soverom til svare spørsmål på netsiden, men våknet opp 4 klokka på sove i klær og med lyset.

Jeg tror jeg skal ha mindre interessant tid neste helgen. Jeg trenger mindre aksjon for meg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *