Pronomen test 2

The bold sections were originally empty and filled in by me. Same drill as normal. If you see any problems, lemme know please 🙂

FIRST SENTENCE

Jeg skal reise til Berge på fredag. Broren min, Karl, bor og studerer der. Jeg gleder meg til å treffe Karl igjen. Han er bare to år eldre enn meg. Han sier at han savner meg og resten av familien. Jeg har vært i Bergen før, og jeg liker meg godt der. I Bergen skal jeg besøke museer. Jeg skal dessuten spise fisk på en kjent restaurant sammen med broren min. Jeg og broren min elsker fisk. Karl har også besøk meg i Oslo. Det regner så me i Bergen. Derfor bodde han hos meg i over to uker forrige sommer.

Second SENTENCE

Johanna forteller at hun skal reise till Bergen på fredag. Broren hennes, Karl, bor og studerer der. Hun gleder seg til å treffe Karl igjen. Han er bare to år eldre enn henne. Han sier at han savner hennes og resten av familien. Hun har vært i Bergen før, og hun liker seg godt der. I Bergen skal hun besøke museer. Hun skal dessuten spise fisk på en kjent restaurant sammen med broren sin. Hun og broren hennes elsker fisk. Karl har også besøkt henne i Oslo. Det regner så mye i Bergen.. Derfor bodde han hos henne i over to uker forrige sommer.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *